Vegan bonbons

Hart

Als ondernemer moet u met de tijd mee. Dat geldt voor mij natuurlijk ook. Daarom heb ik aan mijn aanbod aan workshops in Gelderland nu ook vegan bonbons workshops toegevoegd. Bij mij koopt u voortaan ook de lekkerste vegan bonbons. En dat altijd tegen een eerlijke prijs!


Bekijk de bonbons

Nu ook voor de beste vegan bonbons en de leukste vegan workshops

U zou gerust kunnen zeggen dat veel in mijn leven draait om chocolade. Ik verkoop niet alleen de lekkerste chocolade en vooral bonbons en vegan bonbons. Ik organiseer daarnaast ook nog eens de leukste bonbon workshops. In mijn atelier kan iedereen komen genieten. Met chocolade is erg veel – zo niet alles- mogelijk. Het is een prima idee om een bonbon workshop te gaan volgen in het kader van Moederdag, Pasen of bijvoorbeeld Valentijn. Ook voor een vrijgezellenfeest kunt u prima bij mij terecht. U kunt bij mij zelfs kiezen voor een wat ondeugende workshop. Ook met vegan bonbons dus.

Ik maak mijn bonbons zelf, tot aan de vulling aan toe

Ook mijn vegan bonbons maak ik zelf, dit tot aan de vulling aan toe. Ik gebruik tijdens mijn workshops ook vooral zelfgemaakte bonbons. Het is altijd de moeite waard om eens een workshop met chocolade te gaan volgen. Met chocolade is zoveel mogelijk namelijk. Wat kunt u eigenlijk niet van chocolade maken? Wat dacht u van bijvoorbeeld een schoen gevuld met chocolade of een salamiworst in chocoladevorm? In mijn atelier is nagenoeg niets onmogelijk en koopt u voortaan dus ook alleen de lekkerste vegan bonbons.


Bekijk het assortiment

vegan bonbons

U kunt ook prima kinderfeestjes houden in mijn atelier

Ook met vegan bonbons kan ik u op verschillende vlakken van dienst zijn. U kunt kiezen om bonbons te komen maken, u kunt kiezen voor bonbons maken next level en ik kan u eveneens een dagworkshop aanbieden. U kunt bij mij zelfs een ondeugende workshop kiezen. Ook voor kinderfeestjes ben ik het adres. Kinderen kunnen dan komen smullen van chocoladefondue en uiteraard ook de lekkerste limonade. We kunnen tijdens een workshop een schilderij van chocolade gaan maken of schoenen gaan versieren. Tijdens mijn workshops is niets onmogelijk en behalve de leukste workshops is ook altijd sprake van de meest smaakvolle workshops.


Bonbons bestellen