Reviews

Marjanne helpt met veel kennis en ervaring’

Ik heb de vegan bonbon workshop voor gevorderden cadeau gegeven aan mijn partner. Het was een hele goede workshop. We mochten zelf de chocolade tempereren en zelf experimenteren met de vulling. Ze zijn heerlijk geworden! Marjanne helpt je met veel kennis en ervaring. We hebben enorm veel geleerd en het was ook nog eens gezellig!
Esther de Kreek

‘Hartstikke gezellig en gastvrij’

Mijn moeder, tante en ik hebben met z’n drieën een workshop gevolgd bij Marjanne en we vonden het ge-wel-dig! Ontzettend veel geleerd over natuurlijk het maken van bonbons maar ook over hoe cacaobonen groeien, hoe chocolade gemaakt wordt etc. We konden allerlei vragen stellen en het was ook hartstikke gezellig en we vonden Marjanne erg gastvrij. We hebben genoten! En dan ga je ook nog eens naar huis met zelfgemaakte bonbons 😊 Zeker een aanrader!!
Anne Kruse

‘Gezellige, leerzame en lekkere dag’

We hebben onszelf een workshop cadeau gedaan om misschien met de opgedane kennis zelf bonbons te gaan maken voor ons catering bedrijfje. En dat ‘misschien’ kunnen we nu wel weglaten. Na de workshop hebben we direct materiaal gekocht om zelf bonbons te gaan maken. Met dank aan Marjanne en haar enthousiasme. We hebben een heel gezellige dag beleefd, maar het was ook heel leerzaam en lekker. Goede uitleg en recepturen en volop de mogelijkheid voor het stellen van vragen. En niet te vergeten, een heerlijke lunch met ook daarin chocolade verwerkt. Bedankt Marjanne, en we komen graag nog eens langs voor een ‘next level’ workshop.
Lex van Moorsel

‘Echt een aanrader‘

Superleuke workshop Bonbons gehad bij Bonbonspecials te Apeldoorn. Kom zeker weer terug. Bedankt voor deze gezellige dag. Echt een aanrader om dit te ondernemen.
Majanka Van Der Lee

‘Dit wil ik zeker nog een keer doen’

Zaterdagochtend een workshop bonbons maken gevolgd. Leuke, gezellige en leerzame ochtend gehad. Dit wil ik zeker nog een keer doen.
Bianca Kwappenberg

‘Absoluut de moeite waard!’

Mijn dochter en ik hebben een dagworkshop gevolgd bij Marjanne. Door haar flexibiliteit konden we met al onze vragen (die wat afweken van het programma) terecht en hebben we zoveel geleerd. Het was echt top! En bovendien heel gezellig. Absoluut de moeite waard!! Marjanne, bedankt!
Wendy Paus – Rekers

‘Dé plek als je op zoek bent naar unieke bonbons’

Vakman(vrouw)schap gaan hand in hand. Dit is de plek als je opzoek bent naar unieke bonbons. Alles is met de hand gemaakt en maatwerk is mogelijk. De smaken zijn ongeëvenaard. Nog leuker is om zelf een workshop bonbons maken te volgen.
Erik Huurman

‘Gastvrij en gezellig’

Ik heb mijn moeder een bonbon-workshop cadeau gegeven voor haar verjaardag. Het was superleuk om zelf zulke heerlijke bonbons te maken! Marjanne is gastvrij en gezellig. Een echte aanrader dit!
Brenda Kroon

‘Leerzame en gezellige vegan workshop’

Ik heb de vegan bonbonworkshop gedaan. Deze was erg gezellig, leerzaam en het resultaat superlekker!
Karin Thonus

Superleuke en lekkere workshop’

Wat een superleuke en lekkere workshop. Een echte aanrader😃
Belinda

‘Heerlijke chocolade met bedrijfslogo’

Bij Bonbon Specials maken ze echt heerlijke chocolade, ook maatwerk en voor een eerlijke prijs. Echt genieten en zeker aanbevolen. Wat mooi is dat ze ook chocolade met bedrijfslogo of foto’s kunnen maken👍
Marcel Derksen

‘Dé plek als je op zoek bent naar unieke bonbon

akman(vrouw)schap gaan hand in hand. Dit is de plek als je opzoek bent naar unieke bonbons. Alles is met de hand gemaakt en maatwerk is mogelijk. De smaken zijn ongeëvenaard. Nog leuker is om zelf een workshop bonbons maken te volgen.
Erik Huurman