Workshop bonbons
maken – suikervrij

In verband met grote drukte zijn er geen workshops meer mogelijk tot en met 11 januari. Je kan wel contact opnemen voor een workshop na 11 januari 2026

In deze basisworkshop suikervrije chocolade maken leer je hoe je suikervrije bonbons maakt. Je gebruikt hiervoor chocolade met mallitol in plaats van suiker.

Dit gaan we doen

Na een korte uitleg kies je een mal voor jouw bonbons. Die vul je met chocolade en je tikt hem leeg. Terwijl dit droogt maak je de vulling die je lekker vindt. Je schenkt de afgekoelde vulling in de mal en sluit de bonbons af met een laagje chocolade. Daarna is het tijd voor koffie en thee. Als de bonbons klaar zijn verpak je ze in een mooi bonbondoosje. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Gegarandeerd
  • Warme ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Suikervrije kwaliteitsingrediënten
Jouw investering in een heerlijke middag
2 personen € 90 pp
3 personen € 75 pp
Vanaf 4 personen€ 60,00 p.p.
Workshops op zondag 5.00 p.p. extra

Deze workshop is er ook in next level