Bonbon workshop

Hart

Als u altijd al eens een bonbon workshop hebt willen volgen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan u simpelweg de leukste workshops in Gelderland bieden waarbij uiteraard alles om chocolade draait. Het is een meer dan goed idee om een bonbon workshop te gaan volgen als het bijvoorbeeld Pasen is, op Valentijnsdag en op Moederdag.


Contact opnemen

Ik ga echt met de tijd mee en bied nu ook vegan bonbon en vegan workshops

Kiest u voor een bonbon workshop, dan krijgt u vooral te maken met zelfgemaakte bonbons. Dat geldt zelfs voor de vulling die ik in de meeste gevallen helemaal zelf maak. Ik ga nadrukkelijk met de tijd mee. In dat kader kan ik nu ook vegan bonbons bieden en u een vegan bonbon workshop aanbieden. En zo kan ik een steeds bredere doelgroep van dienst zijn. Ik weet als geen ander dat er heel veel mogelijk is met chocolade. In mijn atelier is alles mogelijk. Van chocolade kunt u namelijk alles maken. Van een gevulde chocolade schoen tot aan een salamiworst van chocolade. Dat maakt een bonbon workshop altijd meer dan de moeite waard.

Een bonbon workshop is simpelweg altijd meer dan de moeite waard

Ik kan u tal van verschillen bonbon workshops aanbieden. Zo kunt u bonbons komen maken, een workshop bonbons next level volgen en bied ik u eveneens een dagworkshop aan. Dit is allemaal  ook mogelijk met Vegan chocolade.

Natuurlijk zijn ook kinderen altijd welkom voor een bonbon workshop in mijn atelier. Ik kan ze een leuke en smakelijke bonbon workshop bieden. Ze mogen dan smullen van de chocoladefondue en limonade. Samen kunnen we aan de slag gaan met een chocolade schilderij, we kunnen schoenen gaan versieren en kunnen ook bijvoorbeeld theekopjes van bonbons en chocolade gaan maken. Bij mij in mijn atelier is zo goed als alles mogelijk. Ik bied u simpelweg altijd de leukste bonbon workshop.


Meer informatie

Bonbon workshop

Ik ben er nadrukkelijk voor elke doelgroep

Er is helemaal niets mis met het eten van chocolade en bonbons overigens, integendeel zelfs. In chocolade en in bonbons zijn antioxidanten opgenomen die zorgen ervoor dat u minder snel te maken krijgt met geheugenverlies. Chocolade maakt eveneens endorfine aan en dat is het bekende stofje dat zorgt voor een bepaald geluksgevoel. Het is verder een feit dat iedereen van chocolade een beter humeur krijgt en wist u dat chocolade met wijn gewoon heerlijk is? Chocolade laat alles simpelweg lekkerder smaken. Zoekt u dus een leuke bonbon workshop, dan bent u bij mij echt aan het beste adres. U schaft bij mij natuurlijk ook gewoon de lekkerste bonbons aan en u kunt bij mij zelfs een wat ondeugende workshop volgen! En zo ben ik er dus nadrukkelijk voor elke doelgroep.

Neem contact op