Inschrijven voor een Bonbonspecials workshop

Chocola, heerlijk om op te eten, maar het leent zich ook uitstekend om prachtige dingen van te maken. En om mijn achternaam eer aan te doen wil ik dit graag met jou delen!

Kinderfeestjes, Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Vrijgezellenparty’s of een Personeelsuitje, je kunt bij mij in mijn atelier terecht om de mooiste, vreemdste, bizarre maar altijd lekkere spullen te maken tijdens een bijzondere workshop.
Wat dacht je van een chocoladeschoen, gevuld met bonbons? Of een salamiworst van chocolade. Ook een ‘ondeugende’ workshop behoort tot de mogelijkheden.  Wist je trouwens dat chocola heerlijk smaakt met een goed glas wijn erbij?

We kunnen je workshop bijvoorbeeld aanvullen met een heerlijke wijnproeverij. Mogelijkheden te over!

 

Enkele voorbeelden van Workshops : 

Bonbons maken   :    € 38,50 per persoon  bij minimaal 4 personen. Ben je met een kleinere groep, dan betaal je € 45 pp. 

Dagworkshop       :    Je gaat meerdere soorten bonbons maken, repen, al dan iet gevuld en flikjes.  Uiteraard serveer ik een lekkere lunch met een chocoladethema. Je gaat naar huis met ruim 850 gram zelfgemaakte chocolade. Deze workshop begint om 10.00u en duurt tot plm 16.00u. Dit kan op zaterdag. Houd Facebook in de gaten voor de inschrijfdata.  De kosten voor deze workshop zijn € 75,00.   

Beide workshops kunnen worden aangevuld met een wijnproeverij ad € 5 pp extra

Voor Kinderen:

Een kinderverjaardag voor kinderen van de basisschool is altijd een feest : er hangen slingers en er is een chocoladefondue waar je onbeperkt van kan snoepen met marshmallows. En uiteraard is er limonade en voor de papa’s en of mama’s is er koffie of thee. Uiteraard met iets lekkers.

Een kinderfeestje kan al geregeld worden voor € 15 per kind.  Je gaat dan een chocoladeschilderij maken of schoenen versieren. Je kan ook een theekopje maken of Legoblokjes.  

Enkele artikelen van de webshop: