Video afspelen over Marjanne-Actie

        Inschrijven voor een Bonbonspecials workshop

 

Iedereen verzorgt tegenwoordig workshops. Als u echter een bijzondere workshop in Gelderland wilt, dan kan ik u als geen ander van dienst zijn. Uiteraard draait bij mij alles om chocolade. En natuurlijk zijn er voldoende gelegenheden die de leukste workshops in Gelderland rechtvaardigen. Wat dacht u van bijvoorbeeld Pasen, Valentijn of Moederdag? 

Een bonbonsworkshop is altijd de moeite waard.

Bij mijn workshops in Gelderland werk ik met name met zelfgemaakte bonbons.  Zelfs de vulling van de bonbons maak ik doorgaans zelf. Bovendien bied ik tegenwoordig ook VEGAN bonbons aan en kunt u dus ook genieten van de leukste VEGAN worskshops in Gelderland Met chocolade en bonbons kunt u echt de leukste dingen maken. Voor de mooiste en lekkerste workshops in Gelderland kunt u altijd in mijn atelier terecht om de mooiste, meest vreemde en soms zelfs bizarre spullen te maken met chocolade. Wat dacht u van bijvoorbeeld een chocoladeschoen gevuld met bonbons of van een salamiworst van chocolade? Een bonbonworkshop is gewoon altijd de moeite waard. 

                                              

Ik kan u verschillende leuke en lekkere workshops in Gelderland aanbieden

Ik bied u tal van verschillende workshops in Gelderland in de vorm van ‘bonbons maken’, ‘bonbons maken next level en ‘dagworkshop’. Er is zelf een ondeugende workshop met chocolade mogelijk . Ook kinderen kunnen altijd bij mij terecht voor een leuke en lekkere workshop. Ze mogen dan naar hartelust gebruik maken van de chocoladefondue met marshmallows en ondertussen serveer ik de lekkerste limonade. We gaan samen een chocoladeschilderij maken, kunnen samen schoenen gaan versieren en kunnen net zo goed theekopjes van chocolade gaan maken. Niets is onmogelijk tijdens de leukste workshops in Gelderland. 

Wist u dat chocolade ook nog eens goed voor u is? 

En om u een geheimpje te verklappen : het eten van chocolade is goed voor u. De aanwezige antioxidanten gaan namelijk geheugenverlies tegen en chocolade bezorgt u minder stress. Er wordt door chocolade bovendien endorfine aangemaakt en dat zorgt voor een gelukkiger gevoel. Chocolade zorgt bovendien voor een beter humeur en met chocolade smaakt simpelweg alles gewoon lekkerder. En dus is het een prima idee om als u zoekt naar de leukste workshops van Gelderland toch vooral voor mij te kiezen. Uiteraard kunt u bij mij ook altijd de lekkerste chocolade aanschaffen. Tenslotte : ik bied ook VEGAN bonbons en dus kunt u ook voor een VEGAN workshop altijd bij mij terecht. En zo kan ik voor elke doelgroep iets leuks organiseren. 

Enkele voorbeelden van Workshops : Ik heb nu ook Vegan chocolade dus op verzoek is ook een VEGAN

workshop mogelijk. Door de hogere prijs van de inkoop is deze workshop echter wel duurder : €  47,50 bij 4 personen en € 50 bij 2 of 3 personen.

Per 1 februari 2023 respectievelijk € 50,11 en € 52,75.

Bonbons maken   :    € 45,00 per persoon  bij minimaal 4 personen. Ben je met een kleinere groep, dan betaal je € 47,50 pp.  

 

Per 1 februari 2023 € 47,50 en € 50,11.

Je kan ook op zondag terecht voor een Workshop. Sowieso geldt op zondag altijd wel een toeslag van € 5,00 pp.  Per 1 februari 2023 € 5,30.

Heb je al eerder bonbons gemaakt en wil je meer uitdaging? Dan heb ik twee mogelijkheden : 

Bonbons maken Next level : Je gaat dan de bonbons maken zoals ik ze zelf ook maak voor mijn assortiment. Een iets ingewikkelder vulling met een mooi en lekker resultaat.  Deze workshop kost € 47,50 pp bij minimaal 4 personen en € 52,50 bij twee of drie personen. 

Per 1 februari 2023 respectievelijk € 50,11 en  € 55,40.

Dagworkshop       :    Je gaat meerdere soorten bonbons maken, repen, al dan niet gevuld en flikjes.  Uiteraard serveer ik een lekkere lunch met een chocoladethema. Je gaat naar huis met ruim 850 gram zelfgemaakte chocolade. Deze workshop begint om 10.00u en duurt tot plm 16.00u. Dit kan op zaterdag. Houd Facebook in de gaten voor de inschrijfdata.  De kosten voor deze workshop zijn € 100,00 bij minimaal 4 personen en € 110,00 bij twee of drie personen.

Per 1 februari 2023 respectievelijk € 105,50 en € 116,05.

VEGAN workshops : 

Basis            :         4 pers. of meer : € 47,50 pp, 3 pers of minder : € 50,00 pp

                              Per 1 februari 2023 respectievelijk € 50,11 en € 52,75.

Next Level :        4 pers of meer : € 50 pp, 3 pers of minder : € 55,00   pp

                                  Per 1 februari 2023 respectievelijk € 52,75 en € 58,00.

Dagworkshop :  4 pers of meer €  110,00 pp, 3 pers of minder  € 115,00 pp

                                   Per 1 februari 2023 respectievelijk € 116,05  en € 121,35

Zondag : 

Wil je een workshop op zondag plannen? Dat kan ook maar dan reken ik € 5,00 pp extra. Dit geldt voor elke van de bovenstaande workshops.   Per 1 februari 2023 € 5,30 pp

Voor Kinderen:

Een kinderverjaardag voor kinderen van de basisschool is altijd een feest : er hangen slingers en er is een chocoladefondue waar je onbeperkt van kan snoepen met marshmallows. En uiteraard is er limonade en voor de papa’s en of mama’s is er koffie of thee. Uiteraard met iets lekkers.

Een kinderfeestje kan al geregeld worden voor € 15 per kind.  Je gaat dan een chocoladeschilderij maken of schoenen versieren. Je kan ook een theekopje maken of Legoblokjes. Per 1 februari 2023 € 15,80 pp

Enkele artikelen van de webshop: