Inschrijven voor een Bonbonspecials workshop

Chocola, heerlijk om op te eten, maar het leent zich ook uitstekend om prachtige dingen van te maken. En om mijn achternaam eer aan te doen wil ik dit graag met jou delen!

Kinderfeestjes, Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Vrijgezellenparty’s of een Personeelsuitje, je kunt bij mij in mijn atelier terecht om de mooiste, vreemdste, bizarre maar altijd lekkere spullen te maken tijdens een bijzondere workshop.
Wat dacht je van een chocoladeschoen, gevuld met bonbons? Of een salamiworst van chocolade. Ook een ‘ondeugende’ workshop behoort tot de mogelijkheden.  Wist je trouwens dat chocola heerlijk smaakt met een goed glas wijn erbij?

We kunnen je workshop bijvoorbeeld aanvullen met een heerlijke wijnproeverij. Mogelijkheden te over!

Enkele voorbeelden van Workshops : 

Bonbons maken   : € 38,50 per persoon.  Je kan per 4 of 6 personen een workshop boeken of inschrijven op één van de volgende data : 5 september, 3 oktober of 7 november. De workshop begint om 10.00u en duurt tot plm 12.30u. Neem contact op

Dagworkshop : je gaat veel meer soorten bonbons maken, ook repen, al dan niet gevuld, en flikken maken.  Uiteraard serveer ik een lunch (met een chocoladethema). Deze workshop begint om 10.00 en duurt tot 16.00u. Je gaat naar huis met ruim 850 gram zelfgemaakte chocola !!   Kosten € 75 pp.  Je kan deze workshop boeken voor 4 tot 6 personen of inschrijven op één van de volgende data : 19 september, 17 oktober  of 21 november.Neem contact op

Aangevuld met een wijnproeverij € 5 pp extra

Voor Kinderen:

Een kinderverjaardag is altijd een feest : er hangen slingers en er is een chocoladefondue waar je onbeperkt van kan snoepen met marshmallows. En uiteraard is er limonade en voor de papa’s en of mama’s is er koffie of thee. Uiteraard met iets lekkers.

Een kinderfeestje kan al geregeld worden voor € 15 per kind.  Je gaat dan een chocoladeschilderij maken of schoenen versieren. Je kan ook een theekopje maken of Legoblokjes.

Neem contact op