Workshops Gelderland

Hart
Iedereen verzorgt tegenwoordig workshops. Als u echter bijzondere workshops in Gelderland wilt, dan kan ik u als geen ander van dienst zijn. Uiteraard draait bij mij alles om chocolade. En natuurlijk zijn er voldoende gelegenheden die de leukste workshops in Gelderland rechtvaardigen. Wat dacht u van bijvoorbeeld Pasen, Valentijn of Moederdag?

Contact opnemen

Een bonbon workshop is altijd de moeite waard

Bij mijn workshops in Gelderland werk ik met name met zelfgemaakte bonbons. Zelfs de vulling van de bonbons maak ik doorgaans zelf. Bovendien bied ik tegenwoordig ook vegan bonbons aan en kunt u dus ook genieten van de leukste vegan workshops in Gelderland. Met chocolade en bonbons kunt u echt de leukste dingen maken. Voor de mooiste en lekkerste workshops in Gelderland kunt u altijd in mijn atelier terecht om de mooiste, meest vreemde en soms zelf bizarre spullen te maken met chocolade. Wat dacht u van bijvoorbeeld een chocolade schoen gevuld met bonbons of van een salamiworst van chocolade? Een bonbon workshop is gewoon altijd de moeite waard.

Ik kan u verschillende leuke en lekkere workshops in Gelderland aanbieden

Ik bied u tal van verschillende workshops in Gelderland in de vorm van ‘bonbons maken’, ‘bonbons maken next level’ en ‘dagworkshop’. Er is zelfs een ondeugende workshop met chocolade mogelijk. Ook kinderen kunnen altijd bij mij terecht voor een leuke en lekkere workshop. Ze mogen dan naar hartenlust gebruikmaken van de chocoladefondue met marshmallows en ondertussen serveer ik de lekkerste limonade. We gaan samen een chocolade schilderij maken, kunnen samen schoenen gaan versieren en kunnen net zo goed theekopjes van chocolade gaan maken. Niets is onmogelijk tijdens de leukste workshops in Gelderland.


Meer informatie

Workshops Gelderland

Wist u dat chocolade ook nog eens goed voor u is?

En om u een geheimpje te verklappen; het eten van chocolade is goed voor u. De aanwezige antioxidanten gaan namelijk geheugenverlies tegen en chocolade bezorgt u minder stress. Er wordt door chocolade bovendien endorfine aangemaakt en dat zorgt voor een gelukkiger gevoel. Chocolade zorgt bovendien voor een beter humeur en met chocolade smaakt simpelweg alles lekkerder. En dus is het een prima idee om als u zoekt naar de leukste workshops van Gelderland toch vooral voor mij te kiezen. Uiteraard kunt u bij mij ook altijd de lekkerste chocolade aanschaffen. Tenslotte; ik bied ook vegan bonbons en dus kunt u ook voor een vegan workshop altijd bij mij terecht. En zo kan ik voor elke doelgroep iets leuks organiseren.


Neem contact op