Inschrijven voor een Bonbonspecials ‘workshop’

Chocola, heerlijk om op te eten, maar het leent zich ook uitstekend om prachtige dingen van te maken. En om mijn achternaam eer aan te doen wil ik dit graag met jou delen!

Kinderfeestjes, Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Vrijgezellenparty’s of een Personeelsuitje, je kunt bij mij in mijn atelier terecht om de mooiste, vreemdste, bizarre maar altijd lekkere spullen te maken tijdens een bijzondere workshop.
Wat dacht je van een chocoladeschoen, gevuld met bonbons? Of een salamiworst van chocolade. Ook een ‘ondeugende’ workshop behoort tot de mogelijkheden.  Wist je trouwens dat chocola heerlijk smaakt met een goed glas wijn erbij?

We kunnen je workshop bijvoorbeeld aanvullen met een heerlijke wijnproeverij. Mogelijkheden te over!

Omdat mijn atelier te klein geworden is, is het atelier van 15 februari tot en met 6 maart gesloten.

Informatie over de heropening en leuke acties volgen !! Houd Facebook in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Enkele voorbeelden van Workshops : 

Bonbons maken   : € 35 per persoon

Paaseitjes maken : € 40 per persoon

Aangevuld met een wijnproeverij € 5 pp extra

Voor Kinderen:

Een kinderverjaardag is altijd een feest : er hangen slingers en er is een chocoladefondue waar je onbeperkt van kan snoepen met marshmallows. En uiteraard is er limonade en voor de papa’s en of mama’s is er koffie of thee. Uiteraard met iets lekkers.

Een kinderfeestje kan al geregeld worden voor € 90 met minimaal 6 kinderen. Je gaat dan een chocoladeschilderij maken of schoenen versieren. Je kan ook een theekopje maken.    Elk kind extra is € 11,00.

 

Theekopje maken                 € 15 pp

Hart of schoen versieren      € 15 pp

Enkele artikelen van de webshop: